Uncategorised

AVG

 

Toestemming publicatie beeldmateriaal leden en AVG (Algemene Verordering  Gegevensbescherming)

 

Gymnastiekvereniging De Stanfries wil graag foto’s en video’s maken van de activiteiten die zich binnen onze vereniging en/of op wedstrijden en/of activiteiten afspelen. Het is mogelijk dat uw zoon en/of dochter op de gemaakte foto’s/of video’s te zien is.

 

Door middel van deze brief willen wij graag uw toestemming vragen voor het gebruik van eventuele foto’s en/of video’s op de website, in de nieuwsbrief, op social media en in krantenartikelen. Uiteraard wordt er zo zorgvuldig mogelijk omgegaan met beeldmateriaal en worden er geen foto’s en/of video’s gebruikt waarvan wij redelijkerwijs kunnen begrijpen dat u of uw kind publicatie daarvan niet op prijs zouden stellen.

 

Wanneer u geen bezwaar heeft tegen het gebruik van foto’s en/of video’s, dan geldt dit slechts voor het beeldmateriaal dat door GV De Stanfries wordt gemaakt. Uiteraard kan het voorkomen dat ouder(s) en/of verzorger(s) of andere trainers/begeleiders van andere clubs zelf foto’s maken tijdens trainingen en/of wedstrijden. GV De Stanfries heeft geen directe invloed op de manier waarop dergelijk beeldmateriaal wordt gebruikt. Hierbij willen wij u dan ook vriendelijk verzoeken om beeldmateriaal slechts te gebruiken wanneer u hiervoor zelf toestemming heeft gekregen van desbetreffende personen of ouder(s)/verzorger(s) van de sporter die op het desbetreffende beeldmateriaal is te zien.

 

Uw zoon en/of dochter zal zelf ook een mening hebben  over het gebruik  van beeldmateriaal waarop hij en/of zij is te zien. GV De Stanfries wil u dan ook vragen om de verzochte  toestemming te bespreken met uw zoon en/of dochter. Uw zoon en/of dochter zal dan ook op de hoogte zijn van de redenen waarop u wel of juist geen toestemming geeft voor het gebruik van beeldmateriaal van uw zoon en/of dochter.

 

Alle foto’s en/of video’s die gebruikt worden door GV De Stanfries vallen onder het privacybeleid van onze vereniging en kunt u vinden op onze website. In het privacybeleid wordt uitgelegd door GV De Stanfries op welke wijze wij met privacy- en persoonsgegevens binnen onze vereniging omgaan.

 

Achteraf bezwaar tegen het gebruik van foto- en videomateriaal? Dan kunt u deze toestemming altijd zonder opgave van redenen intrekken. Uiteraard is het mogelijk om GV De Stanfries te verzoeken om een specifiek gebruikte foto en/of video van uw kind niet meer te gebruiken dan wel om het beeldmateriaal te verwijderen van de website en/of social media van GV De Stanfries.

 

Op het bijgevoegde formulier kunt u aangeven of u toestemming verleent of niet. Uw kind kan het formulier vervolgens inleveren bij zijn of haar trainer/begeleider.

 

Alvast bedankt voor uw medewerking.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur van GV De Stanfries te IJlst

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de Stânfries, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Wil je de Stânfries ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van de Stânfries. Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die de Stânfries een warm hart toedragen. 

Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten ze op de bankrekening van de Stânfries. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van! 

Waarom SponsorKliks? 
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die ze leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen ze zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met webwinkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt! 

Sponsorkliks

Klik op bovenstaande link en zet deze in jouw favorieten zodat je onze mooie vereniging zonder extra kosten een steuntje in de rug kan geven, zodra je iets online gaat bestellen bij de deelnemende websites!

Donateurs

 

Dankzij de steun van onder andere onze donateurs is onze vereniging gelukkig gezond en daar zijn wij heel trots op. Door de vele vrijwilligers en vrienden / donateurs kunnen we elk jaar nog rondkomen. Dat valt niet mee, want vroegere subsidies zijn ingetrokken of geminimaliseerd.

Daarom zijn we ook erg actief om financiële steun te werven. Dat doen we bijvoorbeeld met onze suikerbrood actie, de Poiesz muntenactie, de kledingactie en onze actieve zoektocht naar sponsors en donateurs. We zijn er trots op dat we dit allemaal doen met meehelpende leden, de ouders en de leiding.
Een vereniging als de Stânfries heeft veel “verborgen” kosten, zoals het onderhoud en de (her)aanschaf van zeer dure trainingsmaterialen met keurmerk. Dat keurmerk is verplicht en noodzakelijk om de veiligheid van de sporters te waarborgen. We spreken dan al snel over duizenden Euros per aanschaf. 

Mocht u ons ook willen steunen, zodat onze vereniging blijft floreren, dan kunt u zich daarvoor opgeven via onderstaand inschrijfformulier. Daarvoor alvast onze hartelijke dank!

Bent u al donateur? U kunt het door u gewenste / gebruikelijke bedrag overmaken op :

IBAN: NL43 RABO 0326 1630 42
T.n.v. Penningmeester G.V. De Stânfries IJlst 

Hartelijk dank en vriendelijke groeten,
Bestuur, leiding en leden van De Stânfries

Subcategorieën

 • Nieuws

  Op maandag 17 augustus starten de lessen weer! Gelukkig weer in de zaal waar we weer veel meer materialen 
  tot onze beschikking hebben. Uiteraard moeten we nog wel veel rekening met elkaar houden wat betreft Corona. 
  Hieronder staan de Corona aanpassingen voor het binnen sporten:


  *Als eerste geldt: Gebruik je gezonde verstand!

  *Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen

  *Ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand

  *Probeer drukte te vermijden

  *Desinfecteer vaak je handen

  *Schud geen handen

  *Ga thuis, voordat je vertrekt naar de Utherne, naar het toilet

  *Ouders/verzorgers die hun kinderen ophalen, wachten zoveel mogelijk buiten

  *Kleed je thuis alvast om

  *Desinfecteer je handen voor en na de les

  *Volg de route die aangegeven is d.m.v. gele pijlen op de grond

  *Op de buitenkant van de kleedkamers staat aangegeven hoeveel volwassenen daar aanwezig mogen zijn, houd je daar a.u.b. aan. 
  Uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter regel

  *Er mag geen kleding achterblijven in de kleedkamer: doe alles in een tas en hang die op aan de kapstok in de zaal

  *Zolang het even kan, de kinderen alleen de Utherne in laten gaan. Uiteraard mogen peuters en kleuters en waar nodig begeleid worden

  *Geen ouders in de zaal, behalve als het gaat om het brengen van een kind wat nog niet eerder les van ons heeft gehad, 
  houd bij deze kennismaking rekening met de 1,5 meter regel

  *Aan het begin van de les halen we de kinderen met hun spullen in hun tas uit de kleedkamer: wacht daar dus, tot je opgehaald wordt! Zorg dat je op tijd bent

  *De kinderen komen aan het eind van de les via de dubbele deuren weer met hun tas de zaal uit 

  *Er mag gedoucht worden met inachtneming van de 1,5 meter regel

   

  We doen met ons allen verschrikkelijk ons best om alles volgens de regels te doen en daar hebben we ook
   jullie inzet bij nodig! 
  Samen moeten we ervoor zorgen dat we 
  binnen kunnen blijven sporten!